Bodas - Mel & Llimona
16191
page-template-default,page,page-id-16191,page-child,parent-pageid-15978,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Bodas

Sessió de fotografia bodas
Ser mare és una experiència única i els mesos d’embaràs són una etapa molt bonica de la dona, on hi han moltes emocions, nervis, felicitat… tots aquests canvis fan que valgui la pena guardar un bonic record per sempre.

Les sessions de fotos per embarassades les realitzem sempre a l’exterior i se solen realitzar entre la setmana 30 i 36, tot i que només és una referència, ja que dependrà de l’evolució de la panxa i de com et trobis.

 

Nosaltres et podem proposar diverses localitzacions que anem canviant durant l’època de l’any i sempre portem alguna coseta de decoració i complements per donar-li un toc especial a les fotografies.

Durant la sessió et farem fotos a tu sola, de la panxeta i amb les persones que tu vulguis que t’acompanyin en aquesta experiència (parella, fills, mascotes…), podeu realitzar diversos canvis de roba, aconsellem entre 2 i 3 per tenir més varietat de fotos.

 

Si estàs pensant a fer-te una sessió de fotos d’embarassada o regalar-li algú, no dubtis en contactar amb nosaltres i venir a coneixe’ns.