Embaràs Miriam i Miquel - Mel & Llimona
15972
post-template-default,single,single-post,postid-15972,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Embaràs Miriam i Miquel

Embaràs Miriam i Miquel

La Miriam i el Miquel sempre seran especials per nosaltres, per això ens va fer molta il·lusió quan ens van dir que estaven embarassats del Pol. Volien un estil natural, fresc i enmig de la natura, així que vam decidir anar a passar una tarda a l’Ermita de Mare de Déu de les Arenes.

Sempre és un plaer poder fer fotos a parelles que són reboniques per dins i per fora.

La Miriam i el Miquel sempre seran especials per nosaltres, per això ens va fer molta il·lusió quan ens van dir que estaven embarassats del Pol. Volien un estil natural, fresc i enmig de la natura, així que vam decidir anar a passar una tarda a l’Ermita de Mare de Déu de les Arenes.

Sempre és un plaer poder fer fotos a parelles que són reboniques per dins i per fora.